Lyngby Taarbæk Kommune

Mad fra Bunden

Her kan du læse om konceptet "Mad fra Bunden"

Kvalitet

Den kommunale Madservice tilbereder lækker og indbydende mad til beboerne på kommunens pleje- og træningscentre. Alle dagens måltider bliver tilberedt i eget køkken på plejecentrene, og konceptet kaldes Mad fra Bunden. Der er ansat kokke, bagere og ernæringsassistenter. Det giver et godt tværfagligt samarbejde, idet kokke og bagere har forstand på at få maden til at smage godt, tage sig godt ud og undgå madspild, og ernæringsassistenterne har styr på alt omkring særlige diæter.

Friske råvarer

Vi serverer hjemmelavet kvalitetsmad, hvor der er fokus på smag, sæson, konsistens og farvesammensætning. Derfor laves maden med udgangspunkt i årstidens bedste og friske råvarer, maden produceres altid så tæt på serveringstidspunktet som muligt, og vi bestræber os på at lave så mange ting som muligt fra bunden.

Hjemmelavet

Vi laver blandt andet hjemmelavet marmelade, franskbrød og boller, mayonnaise, pickles, remoulade, fonder til saucer og supper, kager og desserter, pålægssalater, pålæg som roastbeef, sprængt oksebryst og hamburgerryg, survarer som agurkesalat, rødbeder og rødkål.

Menu

Der laves en menuplan for én uge ad gangen, så der altid er mulighed for at få sæsonens gode råvarer. Desuden giver det mulighed for, at der er kortere fra beboernes ønsker til den mad der serveres. I menuplanen tages der højde for variation og beboernes præferencer. Du kan finde den aktuelle ugemenu under punktet menuplaner.

Højtider

Vi fejrer sammen med beboerne årets særlige mærke- og helligdage. Her finder du en samlet oversigt med angivelse af datoer og begivenheder.

Kontakter

Køkkenchef Max René Lindeskov kan kontaktes på telefonnr. 45 28 43 29 eller på  email: maxjo@ltk.dk

Siden er sidst opdateret den 17.10.2015